Kontaktformulär

Please leave this field empty.Please leave this field empty.

Kontakta Martin Persson

Våra kontaktuppgifter

Martin Persson
Telefon: 070-654 39 51
E-post: martin@martinpersson.net

Postadress:
Sandaredsvägen 30
518 30 Sandared

Boka Martin Persson

Martin Persson uppträder i många olika sammanhang och har en bred repertoar som han anpassar efter den aktuella publiken.

Egna låtar

På en visfestival, en Sing&songwriter scen eller likande blir det framförallt egna sånger. Martin har givit ut fyra plattor varav tre med främst egna sånger.

Andras låtar

På ett äldreboende blandar han och ger ur den svenska och amerikanska låtskatten med sånger av Cornelis Vreeswijk, Owe Thörnqvist, Olle Adolfsson, Björn Afzelius, Bill Haley, Elvis Presley, Johnny Cash för att nämna några.
På ett hotell eller en företagskonferens blir det förutom äldreboenderepertoaren ovan även nyare musik från 1960-talet fram till dagens hits. Bland dessa märks bland andra Lundell, Winnerbäck. Beatles, Rolling Stones, Lou Reed, The Ramones, Bruce Springsteen, Oasis, U2, Bob Marley, Cat Stevens, Coldplay m m.

Livemusikquiz

Ett populärt inslag vid en middagssittning på till exempel en företagskonferens, ett 50-års kalas eller liknande är livemusikquiz. Kortfattat går det till så att gästerna tävlar i lag och Martin spelar låtar och ställer en eller ett par quizfrågor till var och en. Dels rena musikfrågor men även sport, historia matlagning, film m m. Livemusikquiz är ett perfekt sätt att höja stämningen för middagsgästerna runt borden.

 

Beställ konst


Kontaktformulär